Originálně zabalené dárky do kousků látek

Vytvořeno16.12.2016

Už máte nakoupeny všechny dárky? Já pro letošní rok docela válím a už mám skoro vše, ale teď ještě vymyslet jak je originálně zabalit. Hledala jsem na internetu a našla jsem tento super způsob se kterým se s vámi musím podělit.

Co si budeme švadlenky nalhávat, ale každá snad doma máme kouzelnou krabici se spousty zbytku, odstřižků, které nám jsou líto vyhodit, protože nikdy nevíte kdy se budou hodit :)

 

Po zkoumání originálně ozdobených dárků jsem našla japonskou techniku furoshiki, která se zaměřuje na balení dárků na nejrůznějších látek. Na první pohled to vypadá docela složitě, ale po pár pokusech to zas tak hrozné není. Takhle krásně využijeme zbytky z krabice a nikdo nám aspoň nemůže říkat, že je na čase to třídit.

 

Jaké látky na to použít?

Z vlastní zkušenosti doporučuji měkčí látky, které půjdou dobře tvarovat jako je úplet, ale i bavlna plná vzorů a barev. Džínovina je oblíbený materiál na šití a tak i takové kousky látek najdete ve své krabici. S džínovinou to bude bude chtít trochu trpělivosti, ale určitě se vyplatí. Krajkou můžete balíček dozdobit a z lesklého saténu, nebo taftu vytvořit originální mašličku.  

Podívejte se na malou inspiraci a nechte se nalákat jako já na originální balení do látek furoshiki

 

Přeji vám krásnou zlatou neděli

 

Eva

zdroj foto: pinterest.com

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení