Balíčky mix látek na patchwork

Vytvořeno20.05.2019

Rádi bychom vám dnes představili naprostou novinku, která se u nás objevila v týdnu zasvěcenému patchwork látkám od amerických návrhářů jako je Jo Morton, Kaffe Fassett, nebo 3 Sister.

Po celý týden jsme vám představovali tradiční bavlněné látky na patchwork, které jsou ideální na tvoření objemných dek, povlaků, nebo potahů na postele. Pokud milujete malé patchworky a celou metráž by jste nevyužili, máme nově látkové mixy v balíčcích ve dvou velikostech 50x25cm a 50x50cm, které jsou poskládány z kolekcí navržených pro Free Spirit a Moda.

Bavlny použity na patchwork látky jsou tkány v plátnové vazbě, která látce díky propletení vláken mezi sebou dodává na pevnosti. Patchwork bavlněné látky jsou hladké, příjemné s kvalitními tisky, které jsou odolnější vůči vyblednutí.

Kolekce Rosewood

Jako první kolekci balíčkového mixu z patchwork látek je z kolekce Rosewood, která se skládá ze 13 různých materiálů, kterou navrhli 3 SIsters a je inspirována květy růží a listů v hnědé, zelené a žluté barvě. Kolekce Rosewood si získá srdce každého milovníka romantických a elegantních vzorů, které uchvacuje vintage styl.

Kolekce od Kaffe Fassett

Do druhé kolekce jsme zařadili látky od předního amerického návrháře patchwork látek Kaffe Fassett, který tyto látky navrhl pro Free Spirit. Bavlněný balíček obsahuje 8 látek s geometrickými a květinovými vzory ve fialové, červené a růžové barvě. Balíček je ve dvou nabízených velikostech.

Kolekce Jo Morton

Kdo nezná Jo Morton jako by v patchwork svět pořádně nebyl. Právě tato návrháře se nechává inspirovat historickými vzory v hnědých a béžových odstínech. Kolekce Jo Morton se skládá z 10 látek, které jsou v barevném souladu.

Kolekce Kaffe Fassett

Kolekce od amerického návrháře Kaffe Fassett se skládá z 10 úchvatných látek v růžové, modré a červené barvy, které lze kombinovat i s jednobarevnými bavlněnými látkami. V kolekci od Kaffe Fassett dominuje abstrakce v kombinaci s geometrickými vzory a ušité věci získají nadhled a nevšední vzhled.

Kolekce od Free Spirit

Retro je čím dál více moderní a kolekce od Free Spirit se touto novou módní vlnou inspirovala. Sada 7 látek v balíčkovém mixu s dominantní oranžovou a žlutou barvou s květinovými a tropickými vzory, které mají nádech etnického vzoru. Pátý balíček látek si nesmí nechat ujít žádný milovní bláznivých vzorů a jasných barev.

Kolekce Free Spirit od Kaffe Fassett

Šestou kolekcí bavlněných patchwork látek opět z kolekce Free Spirit od Kaffe Fassett obsahuje 8 látek v oblíbených barvách tohoto návrháře. Látky zdobí opět retro vzory, tečky, originální a orientální potisky.

Kolekce Rose

Jako poslední sedmou kolekci bavlněných látek v balíčku obsahuje kolekce Rose, která je určena všem milovníkům romantických vzorů a barev. Kolekce Rose s květy, motýlky a růžemi od amerických návrhářů nesmíte přehlédnout.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení