Časopisy s letní střihovou inspirací

Vytvořeno26.02.2020

Máte rádi listování v časopisech se střihy a přemýšlet nad tím, který model si právě ušít, jakou vhodnou látku na to použít, abychom se v tom cítili příjemně a pohodlně?

Pokud ano, nesmíte přehlédnout nové časopisy se střihy pro nadcházející jaro a blížící se léto 2020, které obsahují nepřeberné množství střihů pro děti a dospělé.

Pojďme si letošní časopisy se střihy trochu představit.

Jako první z letošních letních časopisů se střihy je oblíbený B-Trendy s dětskou módou od velikosti 80-176.

Střihová příloha obsahuje 16 střihů pro holky a kluky, které jsou popsány v angličtině, němčině, holandštině a španělštině, ale bát se nemusíte, návody jsou srozumitelné a snadné na přeložení. V časopise naleznete střihy na dětská trika s volány, ale i na jednoduché letní šaty na ramínka a pro kluky kalhoty různých střihů, které lze doplnit o trika s klasickými krátkými rukávy. 

B-Trendy je ryze dětský časopis, ale pro letošní rok dětskou módu zapojili i do nového časopisu Miss Doodle, který je průřezem všech čísel a na své si v něm přijde každý. Dámskou módu zastupují modely ve velikosti 34-52, které jsou klasických střihů, ale přesto velice nápaditých a zajímavých. V časopisu Miss Doodle naleznete slibovanou módu pro panenky, kterou ocení vaše malé princezny. 

Časopis Stitched by you je určen pro dámy milující volnost pohybu a rafinované střihy, které dávají přednost jednoduchosti a praktičnosti. Střihy jsou určeny pro všechny a pokud chcete vy a dcera obléci stejný střih, pak je to časopis právě pro vás. Ve střihové příloze naleznete modely určené právě dvěma věkovým kategoriím. 

Jako poslední bychom vám rádi představili oblíbený časopis se střihy My Image, který svými modely navodí během chvíle letní atmosféru. Letní číslo zahrnuje modely ve velikosti 36-52 a naleznete v něm jednoduché šaty, trika, volné vzdušné kalhoty, oblíbené overaly v různých délkách, sukně s volány, ozdobným zavazováním, nebo šortky, které v letním šatníku nesmí chybět. 

Nechte se inspirovat a budeme rádi pokud se nám pochlubíte výtvory podle nových časopisů se střihy pro letošní jaro a léto magického roku 2020.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení