Ideální látky na bundy a kabátky

Vytvořeno06.10.2020

Venkovní teploty pomalu klesají a nám začíná být pořádná zima. Ze šatníku vytahujeme šály, čepice, svetry a teplejší bundy, které nás zahřejí jako hrnek teplého čaje. 

Mezi první oblíbence podzimních a zimních látek na bundy, vesty, kalhoty, nebo kombinézy patří softhell.

Z lícní strany je softshell vodotěsný a kapičky deště proti němu nemají šanci. Funkční materiál na outdoorové oblečení je dobře udržitelný a žádná špína ho nedostane. Softshell je nejen vodotěsný, ale i větruvzdorný a k tomu mu pomáhá jeho rubová strana z hřejivého fleecu. Fleece může být do barvy softshellu, v kontrastní barvě nebo v jasných neonových barvách. 

Sáhněte po vzorovaném softshellu zkombinujte ho s jednobarevným softshellem a vytvořte nejzajímavější model na pískoviště, do lesa na procházku, horskou túru, nebo na proběhnutí nejbližší kaluže. 

Mezi druhé oblíbené látky na podzimní a zimní teplé vrchní oblečení je prošev. Veškeré proševy mají teplou vatelínovou vložkou proti nepříjemnému studenému větru.

Proševy jsou ve variantě dvouvrstvého nebo třívrstvého materiálu spojeného k sobě ozdobným prošitím do geometrických tvarů. Prošev je z lesklé šusťákoviny co odolá a nemusíte se bát prát ho klasickým způsobem.

Nejste příznivci klasické bundy? Nevadí! Máme pro Vás nádherné kabátové látky, luxusní kašmírové flauše na elegantní kabátky v různých délkách. V kombinaci s koženkou vznikne zajímavý a nevšední kousek v šatníku. Na elegantní kabátky nesmíte přehlédnout ani klasiku všech klasik vařenou vlnu, která vypadá nadčasově a krásně zahřeje. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení