Společenské šaty: návod, jak si ušít.

Vytvořeno15.01.2020

Máme tu pro vás malý nápad a hlavně inspiraci na nové pouzdrové šaty, kterých není doma nikdy dost. Využijete je nejen na pracovní večeře, akce, večírky, plesy, ale i jako šaty na chystanou valentýnskou večeři, která se pomalu blíží.

 

Zvolili jsme šaty s kulatým výstřihem na předním díle a s výstřihem na zadním díle do tvaru písmene V. Délku šatů jsme zvolili nad kolena, ale záleží na každém z nás v čem se cítí nejlépe.

 

Jedná se o slavnostnější šaty a proto jsme sáhly po kostýmovém úpletu s geometrickým vzorem se zlatými lesklými nitěmi č.129.931/100, které látce dodávají na elegantním a neokoukaném vzhledu. Vybraný kostýmový úplet je příjemným materiálem, který je pružný, splývavý, dobře držící tvar a s tkaným geometrickým vzorem protkám zmíněnými metalickými nitěmi.

 

Někdo si může říct, že takovéto šaty si zaslouží boty na podpatku a má pravdu. Vysoké podpatky látce dodají ještě větší luxusní vzhled. Všechny ty podpatky nemáme rády a občas si od nich chceme odpočinout a vzít si na sebe tenisky, nebo balerínky. S těmito botami chybu neuděláme a vznikne nám kombinace sportovně elegantního oblečení, které stačí doplnit o koženkovou, nebo džínovou bundičku a můžeme vyrazit do víru ulic.

 

Tento a spoustu dalších kostýmový úplet naleznete v kategorii kostýmových látek se vzorem.

 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení