Nové změny k pohodlnému nakupování

Vytvořeno03.12.2019

Měsíc listopad byl plný změn a na stránkách e-shopu proběhlo hned několik úprav, které usnadní vyhledávání látek podle nejrůznějších kritérii. Pojďme si společně tuto novou změnu projít a ukázat si ji v plné parádě. 

Jednou z prvních změn prošlo vyhledávání na stránkách v horní liště.

Vyhledávání vám nově našeptává a pomáhá ve vyhledávání nejen pomocí kódu, ale hlavně názvu vybrané látky, galanterie, nebo střihu. 

Obdélník pro vyhledávání naleznete nad hlavním menu označeným malou lupičkou a stačí začít vypisovat vyhledávaný pojem. Našeptávač vám během chvilky začne nabízet nejrůznější možnosti odpovídající vpisovanému názvu. 

Druhá velká změna ve vyhledávání patří filtrům, které známe skoro všichni a urychlí nám hledání a orientaci na stránkách e-shopu.

Filtry se nám vždy zobrazí po přejití na vybranou hlavní kategorii jako jsou oděvní látky, dekorační látky, střihy, galanterie ... a pak již stačí začít volit mezi filtry jako jsou materiál, využití, rozpětí ceny, šíře vybrané látky, barva, gramáž, nebo způsob výroby. Filtrů pro výběr je spoustu a proto některé se schovávání pod ikonkou - VÍCE FILTRŮ

Třetí a poslední velkou změnou prošel vzhled náhledu látky.

Už nemusíte složitě hledat další fotografie k vybrané látce, ale uvidíte je hned vedle první úvodní fotky a pokud vás látka zaujala a rádi by jste další barevné varianty, nemusíte opět na hlavní stránku a vpisovat do vyhledávače celý název. Nyní už postačí podívat se pod fotku, kde se nově objevily malé ikonky s dalšími možnostmi barevných variant u vybrané látky. 

Věříme, že nové vyhledávání vám usnadní hledání nejen mezi látkami, galanterii, nebo střihy a snadněji naleznete vše po čem vaše srdce touží.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení