Oslavte Mezinárodní den mužů

Vytvořeno19.11.2020

Mezinárodní den mužů připadá na 19.listopadu a jak už jeho název napovídá, slaví všichni muži, manželé, otci, dědečkové a kamarádi.

Od 60. let 20. století byla snaha zavést tento významný den oficiálně, ale povedlo se to až roku 1999. Od té doby se ve více jak 70 zemích slaví Mezinárodní den mužů a u nás tomu není jinak. 

Na rozdíl od Mezinárodního dne žen, kdy se většinou darují květiny, čokolády, chodí se na vynikající večeře, se s tímto datem nepojí žádné dárky. Pokud chcete svého muže v jeho významný den potěšit, pusťte uzdu fantazie a přeměňte kousek látky v originální triko, košili, nebo pohodlné domácí oblečení. 

Máme pro vás malou ukázku látek vhodných na pánské oblečení. Pojďme se společně pustit do jejich představení:

Piké

Hledáte elegantní triko s límečkem, krátkým rukávem a zapínáním na knoflíčky? Pusťte se do polo trika!  Sáhněte po stylovém úpletu piké, nakombinujte k tomu do barvy límeček s nápletem a ozdobte ho nášivkou. Polo triko má dlouhou historii a jeho vzhled musí splňovat pár drobností. O polo triku z piké si přečtěte v našem článku zde na blogu - Límečky a náplety nejen na polo triko.

Košilová bavlna

Každý muž má mít ve skříni kvalitní pánskou košili. Občas je těžké sehnat dobře padnoucí kousek, který nikde neškrtí a netáhne. Vyvarujte se všem neduhům košile a ušijte košili, kterou nebude chtít vyměnit za jinou. Sáhněte po příjemných a jemných košilovinách s pevnou a hladkou vazbou. 

Džínovina

Nesmrtelná džínovina z dob zlaté horečky se drží v popředí pánské i dámské módy. Do šití kalhot z džínovin se nikomu moc nechce. Oživte jeho šatník novou košilí z džínoviny, vestou inspirovanou z dob hippies, nebo klasickou bundou. V nabídce e-shopu naleznete velké množství vzorovaných džínovin do zajímavých kombinací s jednobarenými džínovinami.

Bavlněný úplet

Triko s krátkým a dlouhým rukávem je základ každého šatníku a neexistuje člověk, který ho doma nemá. Rozšiřte jeho řady o nový kousek z příjemného bavlněného úpletu, který je hladký, pružný a pohodlný při celodenním nošení. Na výběr máte z několika vzorů pro muže všech věkových kategorii. 

Sportovní úplety

Máte vedle sebe vášnivého sportovce, který bez kola, posilovny nebo zaběhnutého rekordu nemůže žít? Podpořte ho v jeho vášni a sáhněte po sportovních úpletech. Nové triko, tílko nebo dres ze sportovního úpletu, který odvádí vlhkost od těla a dobře saje pot si zamiluje skoro stejně jako vás. 

Teplákoviny

Spousta mužů miluje pohodlnou volnočasovou módu a rádi si odpočnou od obleku s košilí.

Nejčastěji sáhnou po triku a příjemné mikině. V nabídce e-shopu naleznete teplákoviny French Terry s charakteristickými očky z rubní strany, počesané teplákoviny příjemným hřejivým vlasem, alpenfleece s vlasem, nebo teplákoviny s nejrůznějšími bláznivými potisky.

Softshell

Outdoorové látky patří mezi top materiály posledních let a v mužské módě to platí dvojnásob. Pohodlná bunda co neprofoukne a nepromokne nesmí doma chybět. V softshellové bundě může vyrazit objevovat horské kopce a přitom se nemusíte bát, že se vám drahá polovička vrátí se zákeřnou mužskou nemocí rýmičku. Softshell nabízíme v letní a zimní variantě s rubní fleecovou vrstvou do barvy softshellu, nebo v kontrastním barevném provedení.

Oslavte Mezinárodní den mužů a věnujte vlastnoručně ušitý dárek, který mu vykouzlí tu pravou jiskru v oku. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení