Plavkovina na sport a plavky

Vytvořeno06.06.2020

Po náročném jaru si zasloužíme pořádný relax a k němu patří i voda, pláž, koktejl a spousta zábavy. Pro letošní rok máme trochu omezený výběr dovolené, ale máme nejlepší příležitost začít pořádně objevovat naše rybníky, přehrady a koupaliště. 

V horkých letních dnech preferujeme minimum oblečení a plavky k tomuto minimu patří. Po jakém vhodném materiálu na plavky sáhnout? Jak už název napovídá, je to plavkovina

Plavkovina je zátažným materiálem ve složení polyamid + lycra, který splňuje veškeré vysoké nároky na tento materiál. Pokud potřebujete pevnější plavkovinu doporučujeme sáhnout po plavkovině s vyšším obsahem polyamidových vláken a zase oproti tomu při požadované vyšší pružnosti doporučujeme sáhnout po plavkovině, která obsahuje větší podíl lycry.

Plavkovina je pružný materiál a tak se k němu musí přistupovati i při šití. Plavkovinu doporučujeme šít na overlocku, který látku krásně začistí, seřízne nesrovnalosti a vše bude vypadat profesionálně. Pokud doma nevlastníte overlock nemusíte to s plavkovinou vzdávat. Postačí si na svém klasickém šicím stroji nastavit pružný steh a pustit se do díla.

Plavkovina je příjemným materiálem na holé tělo a pružným ve všech směrech pro dokonalé přizpůsobení každému pohybu těla.

Plavkovina není pouze materiálem na plavky, ale často využívaným materiálem na sportovní oblečení, trikoty, nebo legíny.

Užijte si léto v nových plavkách, vyjeďte na kole v novém triku, nebo si ráno s východem slunce zacvičte sedm Tibeťanů a pokaždé si nasebe oblečte plavkovinu pro příjemný pocit a hlavně pro pohodlí.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení