Plesová sezóna 2020 může začít

Vytvořeno17.12.2019

Vánoce se nám překulí jako voda a pomalu nám začne plesová sezóna, na kterou je důležité se řádně připravit, abychom ve světle reflektorů zazářili a mohli se stát královnou večeru. 

Každý rok vycházejí trendy pro nadcházející plesovou sezónu a letošní rok tomu nebylo jinak. Pojďme se společně podívat co si letos na sebe obléci a co raději nechat ve skříni pro strýčka příhodu. 

Krajka je neodmysleně spojená s plesovou sezónou a letošní rok tomu nebude jinak. Smyslné krajky dokáží podtrhnout naši ženskost a nebudeme v ní vypadat obyčejně a tuctově. Stačí si pouze zvolit, zda chceme být za něžnou princeznu v krajce s květy v pastelových barvách, nebo naopak dáme přednost tmavým odstínům, které jsou rafinované a provokativní. 

Letošní rok se v trendech opět objevují flitry, které nesmějí už dvě sezóny v návrzích od předních módních návrhářů chybět. V jaké jiné látce se budeme tolik třpytit a je jedno pokud sáhneme po flitrech nalepených na látce, nebo přichycených nenápadnými stehy. Flitrové látky dodají potřebný lesk plesovým šatům, korzetům, nebo dlouhým sukním. 

Kromě třpytivých flitrů v letošním roce neuděláte chybu ani s lesklými látkami a můžete sáhnout jako po pletenině lamé s lesklým povrchem z lícní strany, nebo saténům v různých gramážích a kvalitách. Satén neodmysleně patří mezi plesové a slavnostní látky a jeho přirozený lesk z lícní strany je žádaným efektem. 

Vzdušnost a lehkost na společenských šatech docílíme jemnými splývavými šifóny a pokud zvolíme více vrstev, dosáhneme bohatých nadýchaných sukní, ale i vzdušných tunik pro ty co zrovna moc nemilují dlouhé večerní róby. 

A co je nejdůležitější při výběru plesových šatů? Cítit se pohodlně a příjemně bez toho, aby nás někde něco škrtilo a dřelo. Užijte si plesovou sezónu roku 2020 a protančete minimálně jeden pár bot.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení