Podzimní kolekce látek ovládla novinky

Vytvořeno09.09.2019

Vládnu nad počasím už převzal podzim s mlhou a deštěm, který panoval po celý víkend. 

S příchodem podzimního počasí nám nezbude nic jiného než se pomalu rozloučit s letním oblečením a vytáhnout teplé a huňaté svetry, které nás zahřejí. Bundy z proševu s vatelínovou vložkou co nás ochrání před nepříznivým studeným větrem a ven na hřiště s dětmi, nebo do lesa vytáhnout oblečení ze softshellu, abychom domů nedorazili jako parta vodníků. 

Oblečení z loňského roku, ale potřebuje trochu oživit novými kousky a k tomu bude ideální nová podzimní kolekce látek, která se v průběhu minulého týdne rozrostla o nové kousky. Nově naleznete v novinkách, nebo přímo v kategorii podzim/zima nové svetroviny bez vzoru, ale i s potiskem na svetříky, velice kvalitní úplet Punto di Roma, který je příjemným a pružným materiálem na úpletové šaty, které v podzimních dnes využijeme nejen do práce, ale i na odpolední kávu s kamarádkou, nebo na večeři při svíčkách.

  

Do podzimního šatníku patří i lehký kostýmek s kalhotami, nebo sukní v tlumených barvách, který bude ideální volbou na pracovní schůzky, nebo prezentace a pokud ho zkombinujete s jednoduchým a ležerní kabátkem, chybu neuděláte.

Někdy je u látek potřeba velká fantazie, abychom si představili jak vybraný vzor bude na modelu vypadat. U novinek pro podzim a zimu se bát nemusíte!!! K látkám jsme Vám přidali i fotky modelek pro lepší představu velikosti vzoru u vybrané látky.

  

Veškeré modely najdete i v nových časopisech se střihy MyImage, který je zaměřen na módu pro ženy a BTrendy, který je určen pro děti všech věkových skupin. 

   

Podzimní kolekce látek bude stále rozšiřována a těšit se můžete na kabátové i kostýmové látky, svetroviny, teplejší podzimní úplety, ale i na viskózové úplety od předních italských návrhářů.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení