Přípravy na blížící se Vánoce mohou začít

Vytvořeno18.09.2019

Může se zdát, ze vánoční svátky jou již za dlouho, ale 97 dní uteče jako voda a my se budeme pomalu chystat k rozsvícenému stromku s plnou hromadou vánočních dárků. 

Před samotným Štědrým dnem nás čeká spousta práce s výzdobou, pečením cukroví a sháněním toho nejlepšího vánočního dárku pro rodinu a kamarády. Nebude tedy na škodu začít s přípravami s předstihem a připravit se na blížící se shon, který pro nás už nebude tak náročný. 

Na pečení cukroví a shánění dárku máme ještě dost času, ale s přípravou výzdoby bychom už pomalu mohli začít, abychom byli na advent připraveni a nachystáni. Z nových bavlněných látek ve vánočních barvách to půjde samo.

Kolekce bavln s vánočními motivy ze 100% bavlny je rozšířena o 80 nových vzorů. Mezi novými vzory kromě klasických zlatých a stříbrných vzorů najdeme i oblíbený vzor adventního kalendáře s číslovkami, ze kterého vytvoříme oblíbený kalendář s překvapením na každý den.

Vánoční bavlny jsou pevným, hladkým materiálem, který je tkán v plátnové vazbě a vhodný k využití na dekorace všeho druhu od povlaků, potahů, prostírání, vánočních ozdob až po tématické oblečení jako jsou dětská i dospělá pyžama, košile, kalhoty, nebo pánské spodní prádlo.

Bavlněné látky ve vánoční červené, zelené, modré, stříbrné a zlaté barvy vytvoří nádherné a kouzelné dekorace, které v interiéru navodí tu pravou vánoční atmosféru. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení