Proč si ušít funkční oblečení ze softshellu

Vytvořeno29.10.2018

Softshell vtrhl na trh jako uragán a stále je víc a víc v kurzu. A proč? To se dočtete níže.

 

Funkční textýlie softshell je určená nejen pro outdoorové nadšence, ale i pro všechny ostatní, kteří nechtějí promoknout a prochladnout. Ať už prší, mrzne, sněží nebo fouká, softshellové látky vás před nepřízní počasí uchrání. Oproti jiným materiálům je softshell měkký, jemný a paropropustný, takže se pohodlně nosí a nezapaříte se.

 

 

Softshellový materiál je složen ze dvou vrstev. Vnitřní spodní vrstva je takzvaná komfortní. Má být příjemná na omak a pohodlná na nošení. Jemný a hřejivý fleece, který je na rubové straně softshellů v naší nabídce přesné takové vlastnosti splňuje. Z licní venkovní strany je hrubší materiál z polyesteru, který je nepropustný a větruvzdorný.

 

Na obrázku může být: 1 osoba, stojíNa obrázku může být: stojící lidé

 

 

 

SOFTSHELLY Z NAŠÍ NABÍDKY

 

V nabídce momentálně máme 43 sofshellů. Od jednobarevných, vzorovaných i s digitálními tisky. Vzory pro malé a velké. Můžete i zkombinovat jednobarevné s potištěnými a vytvořit unikátní modely pro sportovce. Softshellové kalhoty a bundičky se dobře kombinují s náplety, a pak už vás, ani děti nic nezastaví od venkovních dobrodružství v sychravém podzimním počasí. Softshell je dále vhodný na kombinézky a vesty.

Softshell v zelené barvě s potiskem zvířátek a palem 04129/024Softshell v černé barvě s prskanci KC8125-269Softshell v šedé barvě s potiskem ptáčků 04133/061Softshell v modré barvě s potiskem lebek 4135/006

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení