Singles' day slevy

Vytvořeno11.11.2020

Oslava svobody, nezávislosti a sebevědomí to je Den nezadaných, který připadá na 11.11. a datum není vybrané náhodně. Samé jedničky symbolizují single život.

Svátek vznikl v Číně, kde si studenti University v Nanjingu řekli, že když existuje svátek zamilovaných, měla by se oslavovat i láska k sobě samému. A tak si v tento den dopřejte více pozornosti než obvykle, ať už jste zadaný nebo nezadaný, protože každý den, kdy se slaví láska, by se neměl vynechávat.

Buďte sami sebou a buďte s tím v pohodě. To je to, o čem by tento den měl být. Hýčkejte se, udělejte si radost, oslavte svou sílu a nezávislost. 

Singles' day se proslavil zejména jako velká komerční akce, jeho oslavy ve světě vypadají hlavně tak, že se ve velkém nakupuje, internet zaplavují slevy a výhodné nabídky stejně tak jako na Black Friday nebo Cyber Monday.
 

Akce na fleece za 99,-/m

I my Vám přinášíme hřejivou slevu na fleece, který vás zahřeje, když zrovna po ruce není teplého obejmutí a to se stává nejen nezadaným.
 
Tak hurá na nákupy a nezapomeňte, že být single neznamená být sám a potěšte i někoho kolem sebe nebo mu dejte o výhodné nabídce na fleece vědět.
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení