Slunce rozzáří magické úplety barvami

Vytvořeno22.05.2020

Rok se s rokem sešel a opět se nám na stránkách e-shopu objevily magické úplety, které jsme si zamilovali na první i druhý pohled a nemohli jsme jim odolat.

Jak už známe z obyčejného fádního vzoru se jedním magickým slunečním paprskem stane barevné bláznivé kombinace, které látku rozzáří.

 

Poku stále váháte, zda mít nebo nemít magické úplety doma, máme jedinou radu. Okamžitě sednout k počítači, objednat a co nejdříve ušít, ať si můžeme v této novince užít pořádné slunečné léto, které se nám blíží. V zimě se magickým úpletům moc nebude chtít měnit barvu a my se ochudíme o tento magický efekt

 

Nenechte si ujít letošní novinku a vyražte k vodě v šatech s měnícím vzorem, v triku na kolo, v tílku k babičce na prázdniny a v legínách třeba za kamarádami na pískoviště, kteří taky budou chtít takové oblečení mít doma. 

 

Látky s magickým efektem doporučujeme prát na jemné praní při 30°C.

 

Teď už stačí vyrazit ven na sluníčko a nechat se vybarvit. Pozor!!! Magický efekt na úpletech není jediný zázrak co dokáží, ale i krásně voní po jahodové zmrzlině. Vůně vydrží několik vyprání.

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení