Softshell na podzim i zimu za 199,-

Vytvořeno02.09.2019

Konec letních prázdnin nám přivál ochlazení spojené s větrem. Hodně z nás pro sebe a pro děti vytáhla ze skříně nepromokavou bundu ze softshellu, která nás ochrání před nepříjemným deštěm a k tomu spojeným promočením od kapek vody. 

Softshell látka je outdoorovým materiál, který si zamiloval i odpůrce sportovní módy. Outdoorová látka softshell odolá silnému věru a dešti a nenechá nás prochladnout v nepříznivém počasí, které na podzim a v zimně panuje venku za okny. 

Softshellová látka je vhodná na oblečení ušité na podzim a zimu a skládá se ze dvou vrstev. Spodní vrstva softshellové látky je příjemný a měkký fleece a vrchní strana je z funkčního materiálu, který je na omak hrubší, ale ochrání nás před nepříznivým počasím. 

Pokud děti ze staré softshellové bundy vyrostly, nebo vám se softshellová bunda přes léto trochu smrskla, je nejvyšší čas zasednout k šicímu stroji a ušít novou.

Pro letošní rok jsme rozšířili softshell látky o nové vzory, které jsou v mimořádné akci 199,- za metr. Veškeré vzory jdou krásně kombinovat i s jednobarevnými softehll látkami a vzniknou originální bundy, vesty, kombinézy, kalhoty, sportovní oblečení pro děti o dospělé .

Nové vzory rychle mizí a tak ať vám neunikne právě ten váš oblíbený. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení