Svetr z pleteniny ideální na podzim a zimu

Vytvořeno29.10.2019

Na stránkách facebooku probíhala malá anketa na téma - Jakému materiálům dáváte na podzim a zimu přednost?

Mezi navrhovanými variantami se objevily pleteniny a silnější úplety. Souboj to byl napínavý a hlavně vyrovnaný do posledního hlasu. Jen o pár hlasů vyhrávají pleteniny a to s pouhým náskokem 1% oproti zmiňovaným silnějším úpletům

Los tedy padl na pleteniny, které jsme dnes rozšířili o nové s jemným vlasem z rubové i lícní strany pro ještě větší hřejivý efekt, ale i slabší pleteniny pro volné a vzdušné svetříky, nebo blejzry.

Zima je neúprosná a teplý svetr z pleteniny se stává v těchto měsících nejlepším přítelem a kamarádem, který nás nenechá ve štychu v mrazu, větru a sychravém počasí. Příjemné pleteniny s počesem, ale i bez počesu z rubové strany se svoji charakteristickou pleteninovou vazbou jsou pružnými materiály ve směru útku a příjemnými na omak, splývavými a hlavně jedinečnými materiály pro chladné dny. 

Svetry, vesty a blejzry v podzimním a zimním šatníku nesmí chybět. Pokud se rozhodnete ušít si sukni z jemné a splývavé pleteniny, doporučujeme ji podšít podšívkou a sáhnout můžete po podšívce šarmé, které je pružná a přizpůsobí se pohybu těla a pletenina se nám alespoň nevzhledně nevytáhne v nebezpečných partiích. 

Pletenina je jedinečný materiál a kdo se do něj ještě nezamiloval má nejvyšší čas to napravit.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení