Tipy na látky vhodné na výrobu dárků

Vytvořeno16.12.2020

V letošním roce shánění vánočních dárků probíhá hodně netradičně. Stojíme dlouhé fronty před obchody, vyhlížíme balíček od vybraného dopravce a on stále nikde.

Vánoční dárky lze vyrobit i v teple domova a vdechnout jim originalitu, nevšednost a kousek sebe. Na výrobu dárku využijeme dřevo, papír, různě barevné korálky, ale hlavně látky. Pojďme se společně podívat a nejčastější látky na vánoční dárky, které ještě stihnete objednat s doručením k vám domů do vánočních svátků. 

Filc

Filc je v poslední době hodně oblíbený materiál na nejrůznější tvoření s dětmi, nebo dekorace do bytů. Jedná se o skvělý materiál pro začátečníky, co jde snadno šít v ruce, lepit tavící pistolí, nebo šít na šicím stroji.

Z filcu vyrobíte nástěnky, kapsáře, maňásky na prsty, obličeje plyšovým medvídkům, ale i originální přáníčka k vánočním dárkům. Z odstřižků vytvoříte i malé drobnosti, kterými ozdobíte zabalené dárky.

Na stránkách e-shopu naleznete filc ve dvou tloušťkách a v předem připravených kostičkách 20x30 cm.

Wellness fleece

Milujete měkké muchlající dárky? Nesmíte tedy zapomenout na wellness fleece, který je z obou stran počesán příjemným nízkým vlasem

Zachumlat se do teplého županu, měkoučké mikiny, ale i teplé šály, nebo čepice s wellness fleecem není žádný problém. Z wellness fleecu vytvoříte i kouzelné hračky, které už vaše děti nebudou chtít pustit z ruky. 

Fleece

Příjemné, měkké fleece s nízkým vlasem nemusíme ani představovat. Klasický fleece se nebojte nakombinovat s wellness fleecem a ušijte mikinu co se v zimně využije na 100%. Pro změnu klasická fleecová deka udělá radost každému, kdo má po celý den zmrzlé nohy. 

Bavlněné látky

Spoustě z nám pod stromečkem udělá radost krásné povlečení z bavlněných látek a  popelínů, do kterých budeme ulehat s radostí. Z veselých bavlněných látek ušijete i oblečení pro oblíbenou panenku, kapsář k posteli na všechny důležití nezbytnosti, košili a kalhoty do školy, ale i mazlící polštáře

Vafle a froté

Ručníků a osušek není niky dost a nové se vždy hodí. Dalším typem na šité dárky jsou právě ony ručníky, osušky, utěrky, žínky pro miminka, které patří mezi praktické a užitečné dárky.

Vaflové a froté látky bychom právě proto neměli vynechat z vánočního seznamu látek vhodných na šité dárky. 

Teplákoviny

V látkách na vánoční dárky nesmíme zapomenout na teplákoviny, které na stránkách e-shopu jsou zastoupeny v mnoha barvách, vzorech s počesem, medvídkem, nebo jako oblíbené French Terry

Příjemné pružné teplákoviny v poslední době patří mezi top látky na domácí oblečení, které v posledních měsících využíváme na 100% a super tepláky s mikinou potřebujeme všichni.

Neexistuje látka, která by nebyla vhodná na vánoční dárky, stačí pouze znát představu obdarovaných a pustit se do díla. Pospěšte si, ať to všechno stihnete a po Vánocích se můžeme pochlubit co jsme vytvořili za dárky pod stromeček.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení