TOP 10 nejprodávanějších látek (1.část)

Vytvořeno03.08.2018

Připravili jsme si pro Vás výčet deseti nejprodávanějších artiklů. V následujícím článku se dočtete, proč jsou různé látečky populární a na co je lze využít. Článek je rozdělen do dvou částí a nyní jste u první pětice nej látek na eshopu.

 

1. DĚTSKÉ BAVLNĚNÉ ÚPLETY

Na první příčce seznamu nejprodávanějších artiklů se umístily dětské bavlněné úplety. Na stránkách je hledejte pod kolonkou “Balvněný úplet” > “Dětské motivy”.

 

Jde o jednu z našich nejširších kategorií. Najdete zde jednoduché motivy jako puntíky, proužky, hvězdičky, tak i složité a nádherně vybervené digitální tisky nebo třeba magické úplety měnící barvu na sluníčku, které jsou naší horkou novinkou.

 

Dětské úplety zásobujeme a rozšiřujeme pravidelně o rozmanité vzory, nové technologie a to vše v nejlepší možné kvalitě a za co nejvýhodnější cenu. V standartní nabídce máme úplety od 169,-/metr, ale protože dobře víme, že tento artikl naše zákaznice zbožňují, můžete ho často objevit v akcích za speciální cenu. :)

 

Obvyklé složení dětských úpletů je 95% bavlna a 5% lycra.

A na co se hodí? Snad úplně na všechno! Bavlněný úplet je příjemný a pružný materiál vhodný na sukně, trička, tílka, legíny nebo třeba tepláčky a skvěle se kombinuje s ostatními látkami.

 

 

 

2. VYŠÍVANÉ DŽÍNOVINY

Vyšívané džínoviny jsou už na módním výsluní několik let. Ještě aby ne, jedná se o 100% bavlnu s rozmanitými vyšitými vzory, které hrají barvičkami a rozjasní den jak malým, tak velkým.

 

Stejně jako bavlněné úplety mají široké využití. Vhodné jsou zejména na šaty, sukně, tuniky, kalhoty nebo saka.

 

 

3. UNI BAVLNĚNÉ ÚPLETY

Uni bavlněné úplety jsou hitem z jednoduchého důvodu, jsou výborné úplně na všechno. Dají se kombinovat se vším, zejména ve spojení se vzorovanými úplety vznikají hotové módní klenoty. Na eshopu momentálně najdete 35 druhů barviček uni bavlněných úpletů se složením 95% bavlna, 5% lycra a cenou 199,-/metr.

 

 

4. JEMNÝ TYL A TYL S PERLIČKAMI

Jemný tyl je zjemněný klasický tyl s charakteristickými malými očky. Jedná se o oblíbený artikl díky jeho ceně a efektivitě. Za málo peněz hodně parády. Ideální na roztomilé tutu sukně, šaty, korzety, ale i dekorační účely.

 

Naskladněn ho máme v 24 barvičkách, od béžových odstínů po výrazné syté. Cena jemného tylu je v rozmezí od 59,-/metr do 129,-/metr, záleží na složení.

 

V nabídce je také takzvaný bonbónek, luxusní vyšívané tyly v černobílé, které z každého vašeho modelu udělají chic outfit.

 

Tyl s perličkami je stejný jako jemný tyl, ale navíc se třpytí a leskne. Na eshopu ho najdete v 28 odlišných barevných kombinacích. Třpytkatý tyl s perličkami je vhodný na společenské oděvy, závoje a dekorace. Složení 100% polyester a jednotná cena 199,-/metr.

 

 

5. HALENKOVINY SE VZOREM

“Halenkovina potištěná”  je širokou kategorií, momentálně najdete na stránkách 88 různých vzorů. Zejména pestrých květinových a abstraktních. Složení halenkovin je nejčastěji 100% polyester, viskoza nebo bavlna.

 

Halenkoviny se řadí k našim nejprodávanějším artiklům, protože jsou příjemné, splývavé, lehké a jako dělané do horkých letních dnů. Ideální na trika, tílka, šaty, sukně. Ceny vzorovaných halenkovin začínají od 78,-/metr a mnoho z nich je nyní v 50% slevách, tak zkoukněte nabídku. :)

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení