Vyberte si vhodnou látku na svršky

Vytvořeno10.02.2019

Svršků není nikdy dost. Zkoukněte naši nabídku, inspirujte se a udělejte si radost.

Sváteční halenka

Říkejte jí lepší, svateční, či pracovní halenka. Je to zkrátka tričko, které si nevezmete doma k plotně, ale ve kterém naopak chcete zazářit ve společnosti.
 
U sváteční halenky je důležité vybrat správný střih, který polichotí vaší postavě a pak kvalitní materiál, který se nebude mačkat, neforemně trčet a už na dotek bude poznat, že se jedná o dobrou látku. Takovou látkou může být halenkovina, kvalitní úplet, satén, pletenina a další.
 
Na obrázku může být: 1 osoba, stojí
 

Sportovní triko / mikina

Je důležtié se udržovat stylová i v pohybu. Úplnou novinkou na eshopu je sportovní úplet piké, ideální na polo trička, ve kterých zazáříte na pochopdu, tenise i golfu.
 
Sportovní úplet piké v zelené barvě 0728/307
 
Na teplé mikiny na zimní sporty se hodí fleece, teplákoviny s medvídkem a počesané teplákoviny. Všechny tyto materiály Vás hezky zahřejí, protože  dobře drží teplo a navíc jsou příjemné a hebké.
Pokud hledáte ještě něco na extra vrstvu. Zvolte softshell, ze kterého si můžete ušít bundičku, vestu, ale třeba i rukavice.
 

Na obrázku může být: 1 osoba

 
 

Kabátky a cardigany

Lehké kabátky, saka a přehozy využijete v každém ročním období. Důležitým faktorem je zvolit vhodnou délku podle postavy. Kratší pokud chcete zvýraznit pas a delší pokud chcete schovat hýždě a stehna. Na kabátky se hodí oboustranné teplákoviny, kožešiny, silnější úplety, kabátoviny a další materiály. Stačí si jen vybrat, který vám bude perfektně pasovat k nové halence. :)
 
Na obrázku může být: 1 osoba, směje se
 
Mnoho skvělých láteček na svršky najdete zlevněné ve SLEVÁCH, tak koukněte. :)
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení