Karnevalová škraboška: návod, jak si ušít.

Vytvořeno18.02.2020

Karneval se blíží rychlostí blesku a proto dnešní téma blogu zasvětíme této tradiční akci, která v roce 1979 vstala z popela. 

Ne každý má svůj kostým dořešen a hlavně doladěn do posledních sebemenších detailů. Proto jsme si pro vás připravili jednoduchou a krásnou škrabošku, která je vytvořena ze zbytků nejrůznějších ozdobných šňůrek, stuh, flitrů, kterých má každá švadlenka doma spoustu. 

Výroba karnevalové škrabošky je velice snadná a její vytvoření nám zabere necelou hodinu i bez předchozích zkušeností. 

Škrabošku je možné vystřihnout z papíru a poté provléknout tenkou kulatou gumičku, nebo ji sehnat v papírnictví, která jsou v období karnevalů plná nejrůznějších drobností spojených s touto tradiční akcí.

Na přichycení ozdobných flitrů, stuh, třásní a peříček jsme použili tavnou pistole, kterou máme skoro všichni doma a začali tvořit. Škrabošku pak už postačí doplnit nalepovacími kamínky, trochu zvýraznit oči a máme hotovo.

Pokud začínáte trochu časově nestíhat, šijete kostým pro děti a chcete s nimi aspoň trochu ladit, ozdobená škraboška bude ideálním doplňkem. 

Karnevalový kostým na poslední chvílí bývá ten nejlepší a nejoriginálnější. 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení