Zatřpyťte se ve flitrech

Vytvořeno10.11.2018

Blyštivé flitry nejsou už pouze plesovou záležitostí, ale i skvělým oživením každodenních outfitů.

 

Milujete večírky, plesy, bláznivé akce nebo jen ráda nezapadáte v davu? Pak rozhodněte sáhněte po podmanivých flitrovaných látkách, ve kterých díky jejich plasticitě budete při každém pohybu zářit! Zdobné flitry patří stále ke společenským látkám, ale dají se využít i na detaily oblečení, kostýmy nebo dekorace. 

Flitry na tylu v tmavě modré barvě do vzoru květin WI776

 

V nabídce Terrymoda najdete hned několik druhů flitrů. Levné třpytkaté flitry za 99,-/ metr, luxusní tyly, krajky, či samety pošité malými lesklými flitry, zdobné stuhy, vsadky do šatů, módní flitrované nášivky a šálky. 

Flitry mohou být na podkladový materiál lepené nebo všité, na eshopu jsou v celé škále barviček a velikostí.

Ozdobná stuha ve zlaté barvě s flitry a kamínky široká 6,5 cm 815209Flitry ve zlaté barvě na smetanovém podkladu 05585/080

Flitry na sametu v růžové barvě 03406/017

 

Látky s flitry jsou vyrobeny z umělých nebo syntetických vláken a většinou vyžadují zvláštní péči, jak při stříhání, šití, tak i při ošetřování hotových oděvů. Největší využití flitrů přichází s plesovou sezónou na společenské šaty, halenky, bolérka, sukně nebo na taneční, divadelní a karnevalové kostýmy.

Aplikace s měnícími se flitry ve tvaru smajlíka 31650Aplikace s menícími se flitry s otazníkem a vykřičníkem 31653

 

Naší novinkou jsou stylové měnící se flitry, které se dají použít napříkad na detaily triček. Máme jak měnící se flitrované látky, tak nášivky. Stačí je uhladit do opačného směru a změní barvičku. Zařaďte flitry do svého šatníku a blýskněte se v každé společnosti.

Měnící se flitry na tylu 10529/004

Měnící se flitry na tylu 10529/069

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení