Jakou látku si vybrat na jarní bundu nebo kabát?

Vytvořeno11.03.2019

Zima už se nám chýlí ke konci, ale to neznamená, že ranním mrazíkům, dešťům a poryvům větru je konec. Proto je třeba být stylově připraven! V dnešním článku se dočtete, jaké materiály jsou nejvhodnější volbou pro zahřátí v jarním období.

 

Softshell

Ten, kdo nechce prochladnout a promoknout, neudělá chybu, když sáhne po softshellu.Tato funkční textýlie Vás ochrání před deštěm, sněhem, mrazem i větrem. Softshell je měkký, jemný a paropropustný, takže se pohodlně nosí a při pohybu se nezapaříte. 
Spodní vrstva softshellu, která je z fleecu, je příjemná na nošení. Vrchní hrubá vrstva z polyesteru Vás sice nepohladí, ale právě díky ní softshell nepromokne a neprofoukne.

Nabídku sofshellů na stránkách neustále rozšiřujeme. A tak je z čeho vybírat. Pokud hledáte stylovou funkční látku na vesty, kombinézy, bundy nebo kalhoty, tak softshell je určitě jasnou volbou.

Na obrázku může být: 1 osoba, stojíSoftshell v zelené barvě s potiskem očí 11291/025

Prošev 

Pokud jste zmrzliny, tak zvolte proševProšev je vrstvený materiál s vatelínovou zateplenou vložkou, které nás ochrání před nepříjemnými vlivy počasí. Prošev může být v provedení materiál + vatelín, nebo materiál + vatelín + materiál, který už není potřeba podšít.
V nabídce máme 22 desénů proševů pro malé, tak i velké a s cenami od 220,-/m.
Prošev vyberte, pokud chcete teplou bundu a nebo vestu.
 
Prošev v modré barvě s potiskem motýlků 61651
 

Koženka

Trendy materiál koženka je vhodný pro všechny, kteří hledají šik nesmrtelný kousek do šatníku. Koženkový křivák nebo bundička se Vám bude hodit ke všemu a využijete ho celoročně. Koženka je taky skvělá do kombinací s kabátovými a kostýmovými látkami.
Na e-shopu najdete 29 druhů koženek v různých barvách a kvalitách. Ceny začínají od 199,-/m.
 
Koženka s kožešinou v šedé barvě 126.182
 

Šusťákovina

Nechcete, aby Vás zaskočil jarní deštík? Pak zvolte šusťákovinu s hydrofobní úpravou a ušijte si z ní nepromokavý trenčkot, pončo nebo pláštěnku. Výhodou tohoto materiálu je určitě cena. Jednotnou cenou pro všechny šusťákoviny na eshopu je 129,-/m.
 
Šusťákovina ve žluté barvě s hydrofobní úpravou AB6635
 
 

Kabátové látky, pleteniny a vlněné materiály

Máte rádi cardigany, přehozy, svetry, ponča nebo ležérní kabátky? V této kategorii si vyberete materiál na jakýkoliv svršek. Pleteniny a kabátoviny se hodí na lehčí verze kabátků a cardiganů.

Pokud naopak chcete materiál, který opravdu zahřeje, sáhněte po vlněných látkách. Všechny tyto materiály se dají kombinovat s podšívkami nebo bez.

Módní trendy PODZIM 2018Kabátová látka s ozdobnými nitěmi 10434/017

Na obrázku může být: 1 osoba, stojí a botyNa obrázku může být: 1 osoba, směje se
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení