Krajka láskou na první pohled

Vytvořeno22.08.2017

Krajka je úžasná a nesmrtelná

 

Nebudeme si nic nalhávat, ale o krajkách toho bylo už tolik napsáno a řečeno, že snad není možné dát vědět něco nového. Už jen toto naznačuje, že krajka je nesmrtelným materiálem, který se v popředí módního světa drží již pár sezón a ještě s námi zůstane. V takovém případě se jistě hodí do takového kousku investovat.

 

Máte rádi originalitu? Nenechte se zlákat stojany v obchodech a navrhněte si svůj kousek, který bude pouze Váš. S krajkou to půjde samo. Navržené kousky zkombinujte s úplety, šifóny, satény, nebo splývavý peach.

 

Krajkové kousky v šatníku jistě nezůstanou ležet bez povšimnutí v šatníku, ale zařadí se mezi kousky, které si zamilujete. Jejich neskutečná variabilita při nošení. Jen si vezměte, který kousek si můžete vzít na sebe do práce, s kamarádkou na kafe, s přítelem na večeři, do divadle a nebo jen tak pro dobrou náladu. S krajkovým kouskem můžete vyrazit právě na všechny tyto akce a vždy budete za úžasnou dámu.

 

Krajku můžete použít nejen na oblečení, ale i na spodní a ložní prádlo. Za krásné a svůdné můžeme být přeci celý den bez ohledu na to kolik je hodin.

foto: pinterest.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení