Eko látkový obal na chléb.

Vytvořeno01.04.2019

Máme tu nový měsíc, který je zasvěcen ekologickým výzvám a není špatný nápad se do nich trochu zapojit. Na konci ledna jsme si ušili pytlíky na ovoce a zeleninu a je nejvyšší čas rozšířit naši sbírku pytlíku a obalů o nějaký nový. 

Dnes jsme si pro vás připravili obal na chléb, který bude vypadat stylově, netradičně, ale hlavně se stane praktickou a nedílnou součástí našich cest na nákup, protože chléb si domů kupujeme skoro všichni a je jedno, zda je klasický, kváskový, se slunečnicovými semínky, nebo žitný. 

Obal na chléb zvládne ušít i úplný začáteční a postačí si připravit 30 cm 100% bavlněné, nebo lněné látky, suchý zip a nitě. Jednoduchý obal je ušit během pár minut a my můžeme vyrazit na nákup, nebo na piknik do přírody. 

Ušité obaly na potraviny nám udělají dvojitou službu. My se u nich skvěle odreagujeme od každodenního stresu a ještě něco uděláme pro přírodu. 

 

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení