Pohádkový svět v bavlnách

Vytvořeno19.10.2017

Pohádkový svět pro každého bez rozdílu věku

 

Pohádky milují všechny děti a my jsme nebyli jiní. Sice dnes pohádkový svět vypadá trochu jinak než ten za nás. Já jako dítě milovala Malou mořskou vílu Ariel, na Vánoce Pyšnou princeznu, která mi zůstala dodnes, nebo Rychlou rotu.

 

S novými bavlněnými látkami si tento nový pohádkový svět připomeňme. Projeďme se s Nemem a Dory podmořským světem a poznejme jejich kamarády a nástrahy, které na ně mezi korály čekají. Stejně jako Nema a Dory si každé dítě zamilovalo malé žluté postavičky mimoňi, kteří na tomto světě jsou mnohem déle, než kdokoliv z nás. Nyní vyrážejí hledat nového padoucha jako sportovci, nebo roztomilý hráči na kytaru s medvídkem v ruce.

Další velkou oblíbenou pohádkou je Ledové království, které vypráví o statečné princezně, které se rozhodla se svými pomocníky horalem Kristoffem, věrným sobem Svenem a sněhulákem Olafem zachránit sestru Elsu. Na bavlněné látce se zimním potiskem bude vévodit Kristoff, sob a roztomilý sněhulák.

 

Vánoce se blíží a je na čase pomalu přemýšlet nad vánočními dárky a takové povlečení, kapsář, nebo polštářky s oblíbenými pohádkovými postavičkami rozzáří oči každého dítěte. Nové potištěné bavlny se hodí, ale i na šatičky, sukně, kalhoty, nebo košile.  

    

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení