Prosincové oslavy v pouzdrových šatech

Vytvořeno01.12.2016

Dnes nám začal prosinec a vánoční svátky se nám blíží. U nás doma se začíná šílenství v podobě cukroví, dárků a zdobení oken ( aby nás Ježíšek bezpečně našel), protože nic se nesmí ponechat náhodě :)

Toto bláznovství je ukončeno příjemným rodinným setkáním u rozsvíceného stromku s hrnkem vánočního punče, následným silvestrovským večírkem, plesy a nejrůznějšími slavnostními akcemi. Na tyto akce by to chtělo jedny, nebo dvoje... univerzální šaty, které se budou hodit.

Proto pro tento rok zvolme nesmrtelnou klasiku ,,pouzdrové šaty“

 

Pouzdrové šaty bychom v šatnících měla mít každá z nás, protože více univerzální kousek, který využijete na společenské akce, na kávu s kamarádkou, rande, ale i do kanceláře snad není.

Nechte vyniknout smyslné ženské křivky, které lichotí každé ženě. Ony takové šaty ušité z Punty di Roma a Prada, které jsou ozdobené krajkou musí slušet každé z nás. Pokud nejste na úplety, ale máte rádi trochu klasické materiály, sáhněte po kostýmových látkách Colombo, nebo se si užijte trochu vzorů na vzorovaných kostýmových látkách.

Kdy jindy nechat vyniknout svoji výjimečnost než o svátcích.

 

Eva

zdraj foto: pinterest.com

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení